Solutii proiectie

Noul proiector pentru distante ultrascurte: lectii placute si interactive
Epson EMP-400We este ideal pentru lectiile īn sali cu table interactive. Cu acest proiector flexibil si usor de utilizat puteti face prezentari pe ecran lat, de la distante de proiectie scurte.

Caracteristici anti-furt sporite si ultra-securizate
Epson EMP-400We este dotat cu caracteristici speciale de securitate care īl fac imposibil de utilizat īn caz de furt. Este nevoie de parola pentru a utilizat proiectorul, iar pornirea se poate face doar de la telecomanda. Pentru a īmpiedica utilizarea neautorizata, nu divulgati altora parola si pastrati telecomanda īntr-un loc sigur. Īn plus, la fiecare pornire a proiectorului apare un mesaj de avertizare; acest mesaj apare si daca proiectorul nu primeste semnal de intrare.

Armonizare perfecta cu tablele interactive
Epson EMP-400We se potriveste perfect īn salile cu table interactive. Tablele interactive permit profesorilor sa capteze notite si sa execute instantaneu operatii precum salvarea, publicarea, listarea si trimiterea unui email. Profesorii pot spori caracterul interactiv al cursurilor.

Proiectie fara umbre
Profesorii si cursantii pot folosi la maxim spatiul disponibil. Usor de instalat si de monitorizat, acest proiector pentru distante ultrascurte poate afisa o imagine de 60 de inch clara si bine focalizata de la o distanta de doar 65 cm de la suprafata de proiectie, eliminānd umbrele cauzate de prezenta persoanelor si a obiectelor īn fata ecranului.

Instalare usoara
Proiectorul EMP-400We de la Epson poate fi pozitionat pe perete deasupra tablei interactive, deci nici un cablu nu este necesar.

Lampa speciala E-TORL
Economisiti bani si energie folosind tehnologia pentru lampi E-TORL de la Epson. Aceste lampi economice au nu numai un consum ultra-redus, ci si luminozitate foarte puternica.

[... inapoi ...]