MIMIO Interactive

Este adevarat - lectiile interactive impulsioneaza si fac mai activi elevii dumneavoastra. Acum, exista o noua tabla interactiva care face mai mult de atat. Tabla interactiva mimio va revolutiona modul in care predati si colaborati - chiar si modul in care ganditi.

Creati o suprafata de lucru dinamica
Spre deosebire de tablele interactive conventionale, tehnologia mimio este incastrata intr-o bara compacta care se ataseaza usor oricarei table albe, transformand-o intr-un instrument educational puternic. Stiloul mimio Interactive se comporta ca un mouse, asa ca puteti manipula orice de pe calculatorul dumneavoastra, direct de la tabla.

Aduceti la viata lectiile dumneavoastra
Transformati invatatul intr-o experienta unica folosind muzica, sunete, imagini si animatii. Motivati-va elevii sa participe la lectie si sa retina ceea ce le predati.

Montare in cateva minute
Doar porniti calculatorul si proiectorul, instalati suita de programe mimio Studio, si sunteti pregatit pentru lectie!

Luati-l cu dumneavoastra
Cantarind sub 1,5 kg intregul sistem mimio este usor de transportat dintr-o sala de clasa in alta. Bucurati-va de costuri mici. Bara compacta in care este incastrata tehnologia mimio permite solutiilor noastre interactive sa coste mai putin decat solutiile integrate in tabla alba. mimio este mandru sa ofere preturi reduse pentru educatie.

Pachetul include
Bara interactiva mimio Interactive Xi
Suita de programe mimio Studio Software
Stiloul mimio Interactive
Cablu USB de 5 metri
Suporti pentru montaj pe tabla
O baterie AA

Pentru detalii, vedeti manualul mimio Interactive (PDF)[... inapoi ...]