MIMIO Board

Tehnologia mimio intr-o solutie deplin integrata. Daca clasa nu este deja echipata cu o tabla alba standard, mimio Interactive Board este raspunsul - o tabla interactiva cu "totul inclus", o tabla interactiva cu reale avantaje asupra competitiei.

Gandita pentru o clasa activa
Suprafata de otel portelanat a tablei interactive mimio Interactive Board este mult mai rezistenta decat suprafata tablelor interactive tactile, rezistand loviturlor, transportului sau mutatului. Circuitele interne sunt bine protejate de lovituri sau socuri mecanice.

O dimensiune pentru orice camera si buget
Cu 2 dimensiuni diferite, tabla interactiva mimio Interactive Board se va potrivi cu siguranta spatiului pe care il aveti disponibil. Si, pretul va va surprinde - cu pana 40% mai putin decat alte table interactive integrate.

Aceleasi capabilitati multimedia ca si mimio Interactive
Tabla interactiva mimio Interactive Board functioneaza impreuna cu suita de programe mimio Studio, usor de utilizat, avand incluse toate instrumentele si resursele care vor da predatului interactiv o latura pozitiva.

Convenabila si adaptiva
Nu aveti nevoie de cabluri. Va puteti plasa computerul pe o distanta de pana la 10 metri de tabla interactiva, folosind modulul optional mimio Wireless.[... inapoi ...]